Babyen gråter, hvordan kan du berolige babyer gråter

En baby aldri gråter uten grunn. Hva kan være mangler gråte babyer og hvordan man skal håndtere de små, slik at du vil lære i vår guide.

Cry babyer: babyen gråter, hva du skal gjøre?

De som kjenner behovet, kan berolige babyen

"Kunsten beroligende ligger i tidlig deteksjon av retten trenger"

Skriver atferdsbiolog Dr. Joachim Bensel og forklarer det slik: Hvis barnet trenger noe, det sender tidssignaler. Erkjennelsen disse og dekryptere var ikke så vanskelig for foreldrene - og å reagere hensiktsmessig, selvfølgelig, så absolutt ikke. Det må i utgangspunktet litt øvelse (som alle foreldre kommer med tiden av seg selv) og selvtillit (som kommer med praksis).

Du bør stole på din intuisjon og snart vil du forstå i de fleste tilfeller, hva babyen din vil fortelle deg når det gnir nesen, suge eller ved foten av tommelen vender hodet.
Babyer kommuniserer gjennom kroppsspråket

Selv om babyen etter ord: målløs, er det så langt. Ansiktsuttrykk, gester, vokaliseringer av alle slag - hele kroppen hennes sette en baby til å fortelle oss om de nå ville finne et spill teasers fint eller ville heller få hetteglasset.

Og egentlig mye en baby trenger ikke: I de første månedene av hans behov begrenset kontakt, mat, søvn og stimulering. Spørsmålet er bare når det behovet er din tur.

 Gallery


Vi forklarer her de typiske signaler i kroppsspråket til barnet ditt, og være litt oversetter.

Når årsakene til gråte babyer bør alltid holde én ting i tankene: I det første året av livet er å lære barnet ditt uten stans. Alt er nytt, alt oppleves for første gang og mektig imponert - eller noen ganger også gjør litt redd. Hvert minutt er full av ukjente stimuli som barnet har å venne - lys, klær, mat, temperatur, støy .... En enorm kraft som oppnår babyen din der. Ikke rart om babyen er litt klager her og der!

I videoen, hvorfor gråter babyer

"For barnet, er det truende å være alene", forklarer Martina Kindsmüller. Psykologen fra Regensburg familieterapeutisk rådgivningssenter kjenner: "Hvis barnet ditt gir sin stemme hørt, noe som er normalt. Vennligst merk: babyen gråter ikke så videre, melder det seg selv fordi det mangler noe! Dette skrik bringer foreldrene å hjelpe barnet. Det er hans mest effektive alarmsignal. "

Men dette utgjør også to farer. For det første varslet foreldre er urolige foreldre. Med henne til å roe barnet så snart som mulig ønsker, kan de noen gang gå utover den opprinnelige målet. Den andre faren: at foreldrene forlater trykket under hvilke baby alarm sier det, til hverandre, i stedet for sammen. å tro nå, partnerne gjøre feil og for ham var det opp at barnet fortsatt gråter, kan være forståelig, er det fortsatt feil.

Oversikt: Babyen gråter, hvordan kan du berolige babyer gråter

  • SIDE 1: Babyen gråter, hvordan kan du berolige babyer gråter
  • Side 2: Hvorfor min baby gråter?
  • Side 3: 8 tips for stresset foreldre gråte babyer
  • tilbake
  • side 1/3
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 8 =