30 SSW – Øvelse arbeidskraft

Fra 30 uker den første øvelsen trekningene kan bruke. Livmor er nå praktiserer the real thing. Men ikke fortvil, livmorhalsen kan ikke åpnes av denne arbeidskraften.

30. SSW: The Lanungobehharung faller ut gradvis og vokse den første ekte hår.

Hennes baby på 30 uker

jegn 30 uker er ca 40 cm høy babyen. Den veier ca 1400 gram.

I de kommende ukene vil livmoren nå det høyeste fundus. For deg, dessverre, dette betyr at fra 30 uker til graviditet symptomer som halsbrann, dårlig fordøyelse og kortpustethet igjen.

Med den økende vekten av barnet er også sover i svangerskapet er ubehagelig. å ligge på ryggen er ofte ikke lenger, fordi den store vena cava er trykket ut av vekten: Stol på din følelse nå og sove på siden. Men det er lurt å være på venstre side. Dette avlaster vena cava, og i tillegg untersützt kroppen så gjør, for å filtrere forurensninger fra legemet; f.eks Også irriterende vannretensjon.

Ganske sannsynlig at du vil være fra 30 uker noen ganger føles ubehagelig å trekke inn magen og merker at bukveggen zweitweise er svært vanskelig. Du trenger ikke å forvirre. Kroppen din forbereder seg på det verste. Hva er det du føler de første Braxton Hicks sammentrekninger. Dette er helt normalt og ufarlig. Livmorhalsen kan ikke åpne som resultat. Forsiktighet bør utvises ved tegning kommer i jevne, stadig kortere intervaller, og smertene blir sterkere. Da kan det være sant arbeidskraft, og du bør gå rett til legen.

Braxton Hicks sammentrekninger eller ekte sammentrekninger?

 • 1/3

  Braxton Hicks sammentrekninger er smertefri

  Du føler deg bare en liten pull på side magen. Bukveggen stivner kort, og blir så igjen brukes løst.

 • 2/3

  Braxton Hicks sammentrekninger er uregelmessig

  De kan oppstå per time eller bare et par ganger om dagen en gang. Ikke mer enn ti til femten kontraksjoner per dag.

 • 3/3

  Braxton Hicks sammentrekninger ikke er

  Føler en smertefull tegning i nedre del av magen eller ryggen, som går igjen med jevne mellomrom, og vil bli sterkere? Da kan det være sant arbeidskraft. Ta kontakt med din jordmor eller lege.

Barnet i 30 uker: ull hår gå tilbake

Babyen fortsetter å vokse. Den veier nå 1300 til 1400 gram og et godt lag med fett har økt. Dette er viktig fordi det kan regulere varmebalansen gradvis selv. Det er derfor den beskyttende lanugo forsvinner sakte. For dette, den første til å vokse "ekte" hår. Med den økende kroppsstørrelse, barnet blir så sakte men plassproblemer i mors mage.

Du har kanskje lagt merke til at barnet for en tid er litt roligere enn vanlig. Men det bør ikke bekymre deg. Babyen har rett og slett ikke rom for store bevegelser. Fra 30 uker den lille sakte flytte til startposisjonen og ta den typiske fosterstilling en: Knærne er trukket tett mot kroppen og armene krysset foran kroppen. Men de fleste babyer fortsatt ta tid før de tar den endelige fødselen posisjon.
Tips for uke 30 av svangerskapet: posen for sykehuset


Ti uker til fødselen. Men selv om det fortsatt ser ut som en evighet, vil du møte noen innledende forberedelser for det. Du kan starte, for eksempel, slik at sykehus bag å pakke. Hva du bør pakke akkurat vi har satt sammen for deg ➤ jeg pakke min sykehus bag ... og det må være. Du vil også finne en sjekkliste, hvilke ting du bør ta for din nyfødte. Hvis du ikke har gjort det så langt, er det en god tid til å ta vare sammen med sykehuset bag til den første av babyen. Er det i verden, vil alt dreie seg om den lille bylten av glede - det er bra hvis alle de viktige tingene er for hånden.

Viktige dokumenter som du trenger å huske:
➤ trygdkort
➤ Mutterpass
➤ identitetskort
➤ ugifte par: fødselsattest og din partner 
➤ ektepar: vigselsattest og stamtavle
➤ noen opptak form av legen

Senest 37 uker, bør sykehuset bag pakket og klar alt viktig. Fordi hvis bruke ditt arbeid, du sikker på å pakke annet i tankene enn sykehuset bag.

For de som blir foreldre for første gang, kan også følgende merknad være ganske interessant. Vi har satt sammen en liten guide, det som virkelig teller i babyklær. Og så trenger du ikke vergeriefen til klær-kjøp, du finner den størrelsestabellen for baby klær - fra tidlig til første leveår.

 Gallery


Et sunt kosthold er spesielt viktig under svangerskapet. Disse matvarene må være på menyen.

Riktig ernæring er viktig under graviditeten. Men hvert trimester andre krav til Speißeplan. Nå, i siste trimester, spesielt kalsium for bein, protein for cellevekst og jern for dannelsen av røde blodceller er viktige for barnet. Du bør derfor prøve å spise regelmessig meieriprodukter, kjøtt og fisk. Spesielt fisk, mer spesifikt, omega-3-fettsyrer finnes i den, støtte fosteret under utvikling av hjernen.

"«Tilbake til 29 SSW - babyen grimaser
til 31 SSW - milepæl fordøyelsen >>


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5