Hvor mye lommepenger er passende for barn?

Lommepenger er viktig! Ikke fordi barn kan møte små trenger det. Men fordi de kan øve penger på den måten. Og de lærer for livet. Lær alt om spørsmålet om hvor mye lommepenger bør få barn og hva foreldre mens observere sollten.Taschengeld er viktig - er den eneste måten barn kan lære å håndtere penger. De kan ikke gjøre når de ser bare med sine foreldre hvordan du skal bruke det. Et barn har lommepenger er tilgjengelig, før behandling "Hva jeg virkelig ønsker å kjøpe?", Og så gjør opplevelsen raskt at lommepenger er brukt raskt, men det må vente lenge på neste lommepenger. Dette er viktige lærings trinn, deretter dra barna i ungdomsårene og voksen alder.

Når du starter med lommepenger?

Hvor mye lommepenger?

© Thinkstock

Startdatoen for vanlig lommepenger, Skolestart tilbud. Yngre barn vanligvis ikke vanskelig å vurdere verdien av penger.

Inntil en alder av ni, ti år, gjør en ukentlig kvote mer fornuftig enn en månedlig 'Dette barnet er glad når det ofte blir et lite beløp. I denne alderen er det lommepenger også skåret mer for små ting "på hodet". Fra omtrent ti år, kan barna ha en bit av husholdningene og bedre organisere sine lommepenger.

Ungdomstjenester anbefaler følgende lommepenger beløp:

4 til 5 år: 50 Cent uke
6 til 7 år: 1,50 til 2 euro uken
8 til 9 år: 2-3 uke €
10 til 11 år: 13 til 16 euro per måned
12 til 13 år: 18 til 22 per måned
14 til 15 år: 25 til 30 euro per måned
16 til 17 år:  35 til 45 per måned
18: 70 euro per måned


oppmerksomhet: Det er bare orienteringsverdier! Beløpet er svært avhengig av disponibel inntekt av foreldrene og antall søsken.

Tips om lommepenger

 • 1/12-

  Lommepenger bør ikke være knyttet til vurdering.

 • 2/12

  Heller ikke lommepenger bør brukes som en belønning. Foreldre bør ikke true lommepenger uttak selv om rommet ikke er blitt ryddet opp eller Junior har ruslet allerede på vei til skolen.

 • 3/12

  Hvis du setter det beløpet du være konsekvent og ikke gjøre "ekstra betalinger" hvis barnet ditt har for fort brukt pengene.

 • 4/12

  Barn bør få lov til å fritt råde over sine lommepenger. Som i å håndtere den første egne penger kan gå galt mye i begynnelsen, bør foreldrene akseptere det. Hjelp og forslag fra foreldre er tillatt.

 • 5/12

  Foreldre bør betale lommepenger regelmessig, for eksempel hver fredag ​​eller alltid begynnelsen av måneden.

 • 6/12

  Foreldre bør betale lommepenger på egen hånd - uten at barnet har til å be om det hver gang.

 • 12/7

  Ikke la deg skremme hans skrittlengde når barnet hevder at alle vennene får mer lommepenger. Kanskje behovet for å finansiere dem med sine lommepenger mer!

 • 8/12

  Ikke slutte å bruke penger for høyt! Barnet ditt kommer ikke til å nyte, for å oppfylle et stort hjerte ønske etter lange besparelser. Barn har en hard tid med høy lommepenger for å komme til virkelig setter pris på verdien av ting.

 • 9/12

  Lommepenger bør alltid bli kansellert på et bestemt sted. Det beste en hyggelig sparegrisen eller penger boksen en ganske egnet for det. Barn bør lære at du ikke kan ligge rundt penger ukritisk eller bærer en tur i lommene.

 • 10/12

  og hva som ikke - Diskuter med ungdommer nøyaktig hva de har å betale kvote.

 • 11/12

  Når barn har problemer med å økonomisere med sine lommepenger, hjelpe en liten bok der den registrerer inntekter og utgifter. også en annen Auszahlrhythmus kan hjelpe.

 • 12/12

  Spesielt med yngre barn, er det ikke tilrådelig å glemme den gode gamle sparegrisen: En bankkonto kan være nyttig å sette inn mer kontanter gaver - barnet ditt, bør du imidlertid gjøre gleden av å oppleve å spare sensuell: En lovende rallende skatt er nå på tide mye mer attraktive enn bare tall på en kontoutskrift.

Hvor mye lommepenger for å få andre barn?

Ifølge Kids Consumer Analysis (KVA) barn har gjennomsnittlig 27 euro i måneden. Undersøkelsen viser også at allerede mer enn halvparten av førskolebarn (55%) på din egen lomme pengene: nemlig et gjennomsnitt på 10,68 euro per måned. Slik at foreldre er mer sjenerøs enn ekspertene anbefaler i gjennomsnitt. Tyske ungdom velferdskontorer anbefaler en ukentlig godtgjørelse fra 1,50 til 2 euro for seks-syv år gamle barn. Hos barn mellom åtte og ni år, er anbefalingen ukentlig i 2 til 3 euro.

Her 50 Cent, er det noen få euro - lands kommer som ganske buzz sammen: Alene på lommepenger har Tysklands barn over nesten to milliarder euro. Pluss kontanter gaver kommer jul, en bursdag eller et vitne. Åpenbart derfor for reklamebransjen Barn er derfor en meget interessant målgruppe.

undersøkelsen


Hvor mye lommepenger får barnet ditt?

© Thinkstock

På hvilken alder barna bør få lommepenger? Og hvor mye? Hva skal barnet finansiere alt fra lommepenger? For spørsmål om å bruke penger, er det interessant å se hvordan andre foreldre løse kvote spørsmålet. Delta i denne undersøkelsen, og se hvordan andre foreldre har svart.

mer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 37