17 SSW – babyen snur salto

Bein, muskler og nerver av babyen din er allerede godt utviklet. Ikke rart at den ønsker å prøve dette nå. Det viser saltomortale og er nå svært aktiv.

17. SSW: Babyen snur nå salto og øvelser for å puste.

Hennes baby i det 17. SSW

I det 17. SSW fosteret er ca 10,6 cm. Den veier ca 100 gram.

Livmoren fortsetter å vokse, nå presser på andre organer i magen og tilnærminger fra innsiden av navlen. Dette gjør deg mer følsom for Babyens bevegelser.

Og det er svært aktiv i disse dager: Det forlenger og utvider og begynner å slite. men lærer spark merkes først etter 24 svangerskapsuke og 25 uker av svangerskapet.

Sørg for å fortsette på nok til å drikke. Dette er svært viktig for din helse under svangerskapet. På grunn av endringer i hormonnivået påvirker også hvordan kroppen lagrer væsken. Ofte blir den fjernet fra blod og lagret i kroppsvevet. mange kvinner lider derfor spesielt mot slutten av svangerskapet under vann i bena.

Det er best å drikke rikelig med vann, te eller usøtet fruktjuice. er av brus motet, spesielt kinin drikke som bitter lemon og tonic vann. I verste fall kan det føre til abstinenssymptomer når forbrukes regelmessig av kinin hos den nyfødte. I små mengder, bitter sitron eller tonic vann, men ufarlig.

 Gallery


Et sunt kosthold er spesielt viktig under svangerskapet. Disse matvarene må være på menyen.

Babyen i det 17. SSW: pusteøvelser

Bein, muskler og nerver er allerede godt utviklet i fosteret, og dette gjelder selvfølgelig prøve. Babyen sparker i mors liv selv gjentatte ganger Saltomortale. Strekk, stretching og deretter rulle opp nå tilhører hans favoritt tidsfordriv.

I tillegg trent babyen flittig lungene hans, og praksis pustebevegelser. Under inhalering, presser membranen nedover og brystet er trukket tilbake. Her babyen svelger ofte fostervann, som er presset tilbake ut av lungene under utånding. Men fortsatt dette pustebevegelser er ufrivillig og utføres mer uregelmessig.

«« Tilbake til 16 uke - livmoren vokser

til det 18. SSW - The Butterfly Flutter »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 23