Fotballfest for barn fødselsdag

Din lille fotball-fan har snart bursdag og du leter etter inspirasjon til en stor barnefest? Da er du helt rett. Vi tilbyr mange ideer for en fantastisk fotballfest med barn vor.Ein barnets bursdag med fotball tema er flott for barn i alle aldre, gutter og jenter. Og sikkert finne mindre fotball entusiaster nyte feiringen hvis aktivitetene faktisk passer temaet, men ikke utelukkende viet til runde lær. Men la oss starte helt foran i invitasjonene.

Invitasjon til fotballfest: VIP-billetter


Hvis du og fødselsdagsbarnet ønsker å tinker
, Du kan virkelig avreagere. Invitasjonskort i form av en fotball, jerseys, vifte skjerf Cup eller er det bare noen få muligheter. Tegne figurene den på et stykke papp foran, klippe dem ut og bruke dem som en mal for kort fra farget papir. Fronten kan være til noen design. På baksiden for å få viktig informasjon som dato, tid og sted for feiringen finne sin plass. Likevel fancy er det når du gjør invitasjonskort enn fotballbilletter (➤ PDF-mal "invitasjon billett" nedlasting).

Fotball party: Invitasjon for barns fødselsdag

Fotball party: Invitasjon billett for VIP-gjester

© visjon netto ag


Hvis ikke tinker noe
, Du kan kjøpe ferdiglagde bursdagsinvitasjoner som de nødvendige data trenger bare angis også enkel. Siden fotball er en skremmende populær hobby for små (og store) Guys, er du sikkert rett motiv kortene i saker butikken eller finne kreative nettbutikk (for eksempel ved tambini).
Balls, flagg, plen og jerseys - dekorasjon


Selv med dekorasjon vil du sannsynligvis ha litt problemer med å finne i de hvite avdelinger av store butikkjedene eller i en-euro butikker det du trenger. Kranser, flagg, ballonger, vimpler, papir duk, servietter og papp retter med matchende motiv - Fotball er en takknemlig motto når det gjelder å utstyre en feiring, spesielt i Europa og verden med årene. Pynt for eksempel med Fan skjerf, baller, plakater og gensere, du allerede har i huset. De dominerende fargene er selvfølgelig grønn, hvit, svart og fargene på sitt favorittlag.

 Gallery


Alle bør ha en fotball fan Anfeuerungs rasle, vi tror. Dermed er fan-klakk flikket!

tricot sugerør

tricot sugerør

© visjon netto ag

Morsomme aksenter satt på bursdagsbordet med hjemmelagde borddekorasjoner som Tricot sugerør og sted kort. Enkel, men effektiv: pakk det drikkeglass til gjestene med svart og hvit mønstret Washi tape. 

➤ PDF-mal "Straw jerseys"
➤ PDF-mal "fotball etiketter"

Moderne Middags kunne fotballspillere Partiet

Deilig mat kan ikke mangle på vellykkede barns fødselsdag, selvfølgelig. Og før du drar her i store eksperimenter, anbefaler vi: Bare holde seg med de tingene som du vet at bursdagsbarnet og hans gjester liker å spise den. Det meste, er du der med Frites, pølser og pizza ikke galt - perfekt stadion catering. Eller hva med selv med en Selvbetjent buffet for pølser og hamburgere? Ifølge emnet, er buffet dekorert med små fotball og nasjonale flagg.

Color mottoet også forbundet grønt jello og følgelig dekorerte muffins, samt svart og hvit sjokolade fotballer. Og for kaffe eller kakao bedre bord på begynnelsen av feiringen har vi to deilige oppskrifter for deg: 

Spill og aktiviteter for aktiv fotballfest

En fotball barns fødselsdag er selvfølgelig beste sted utendørs. Hvis du ikke er heldig nok til å ha en hage, så du kan tenke på det, gå til en nærmeste store plenen eller en fritt tilgjengelig idrettsplass for spill. Det kan da romped til deres hjerter innhold og fotball spilles.

Noen ideer til fotballfest der ute:

• ferdighet øvelser med ball
• hinderløype
• Target Shooting
• Fotball Bowling: De som klarer seg med fotball de etablerte kjegler eller
   slå ned bokser?
• klær sesongen med sport bukser, jersey, shin vakter, etc.
• Scavenger hunt: hver note kort har et spørsmål, svarer tre
   muligheter og tips for neste ledetråd gjemmer seg. rett
   Svar resultere i slutten en rekke kombinasjon for låsen
   til Schatz (for eksempel en pappeske med små gaver).
• Andre utendørs og aktive spill som par kjører 

Barn Bursdag fotball: Utendørs spill

På Verdens tema fest, kan gjestene og vertene avreagere.

© Thinkstock

Og noen flere ideer til festen innendørs:

• drøm Trikot motivet: Barn er tillatt i tekstil pins hvite T-skjorter i det
   slå drøm jersey. Forbered deg på noen maler med spillernes
   tall og noen fotball motiver før.
• "Fotball handler om": Barna sitter i en sirkel og passerer bak ryggen hans
   en fotball rundt, som kan slippe det, vil forlate.
• Kunnskap Quiz: For eksempel som en konkurranse mellom to lag med
   Poeng for hvert riktig svar.
• Balloon kurs og andre karneval spill
• Andre innendørs spill
 

Barn Bursdag fotball: Lagbilde

Lag Photo - Her er enda.

© Thinkstock

Ikke glem at du bør riktig stil teamet Photo! Til alle gjester i to rader på og ta en typisk lagbilde positur: bena i hoftebreddes avstand, hendene grep på ryggen. Alle "spillere" se ned til fotografen gibt- et tegn så alle ser høy og rett inn i kameraet. Nettopp på denne måten gjøre det "store" i sin offisielle fotografe nemlig også.

Inspirasjon til matchende fester

Teamet bilde er senere brukt som en vakker påminnelse av partiet. Som også ønsker å pakke en liten velkomstgave bag gjester, som vi har noen ideer til matchende encaustic: "sports ernæring" (Banan, granola barer, drikke), spiselig gress, medalje, fløyter, svettebånd, vannflasker og kopper, sjokolade baller, motiv patch, klistremerke ... 

 
Flere ideer til morsomme barnebursdager kan bli funnet på vår Pinterest board "bursdagsfest" og på vår temaside ➤ barnets fødselsdag


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2