Babyen Development: Babyen i det 11. måned

Når barnet kan være sikker på at det vil begynne å ta de første stegene. I tillegg er det blitt mer kommunikative og nyter selskapet av hele familien. Hvordan kan du hjelpe barnet ditt nå.

Babyen Utvikling: 11 måneder

Utvikling av bevegelses og motoriske ferdigheter i 11 måneder

Babyen kan sitte stabilt og trenger ingen problemer med crawl, krype, skli eller langs hånd over hånd til møbler (begge eller én hånd) fremover. Slutten av det 11. måned, bør det også være hands-free og trygt. Når barnet ditt har funnet balansen for det, vil det prøve sine første skritt!

I tillegg er de motoriske ferdighetene til barnet fra 11 måneder allerede svært godt utviklet. Babyen gjør det nå mye mer moro tilbake ting og rik siden. Det kan gå fra staten i kne og plukke opp en leke fra gulvet.
samhandle med barnet og spill

Babyen vil bli mer selvstendig og utforsker sine omgivelser foretrekker alene. Det vet betydningen av "Ja" og "Nei", og kan svare på det. Babyen kan helt forstå forbud, men det tar mye repetisjon, slik at den ikke glemmer.

Med (nesten) elleve måneder babyen ler ut og er svært kommunikative. Det er artikulert med forskjellige lyder og prøver å snakke med deg.

Baby-utøver kjører

Alt fungerer som en walker - om nødvendig også en krakk.

© Thinkstock

Fremme baby på 11 måneder

I denne alderen, det elsker din lille skatt å ta gjenstander og gi bort. Han liker å leke med store byggeklosser, skyve eller trekke sammen leker, bøker og spill bokser som lager lyder når den trykkes. De tilbyr baby alderstilpassede leker eller passende husholdningsartikler.

Når barnet var elleve måneder gammel, kan du ta det til felles måltider. Det nyter selskapet og lære å spise sakte med andre. I første omgang vil du fortsatt mate babyen, men over tid kan det ta små skiver brød eller frukt i egne hender og føre til munnen. Støtter dere uavhengighet til barnet ditt ved å tilby ham bite-size biter å spise.

 Gallery


Fra eple til M som melon: Denne deilige fingermat barnet kommer til smak.

Video: Alle babyen slutten av det 11. måned


➤ Neste: Baby Utvikling i den 12. måneden
➤ Tilbake:
Babyen utvikling i den 10. måneden


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8