cornet kain berwarna-warni untuk kanak-kanak lelaki dan perempuan

A cornet dengan ABC - sesuai untuk kanak-kanak perempuan dan bagi lelaki. Kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk kraf cornet material. kemahiran jahit anda tidak memerlukannya.

Bahan untuk Schultüte kain

cornet kain dengan ABC

© 2015 Cristophorus Publishing

• Schultüte kosong, 70 cm
• bahan dalam kuning, 50 x 65 cm
• kain bunga, 50 x 60 cm
• kain berjalur, 45 x 70 cm
• reben "bunga" dalam Pink
• web fusible, 8 x 40 cm
• gam panas
• gam kain
• template untuk sampul dan huruf

Begini caranya: Arahan

➤ Cetak template dalam format DIN A4. Pastikan pencetak anda tidak mengecut template dengan tidak sengaja. Lembaran potongan untuk salutan polimer terdiri daripada lapan cetakan. Ini bernombor sewajarnya. Tambah semua perkara untuk lembaran potong yang besar, dan memindahkan kepada fabrik.

memotong ➤ bahan bunga untuk beg mengikut template A (atas sebahagian sehingga garis putus-putus), dengan itu menambah 1 cm sampul surat di pinggir atas. Untuk beg bahagian memotong kain berjalur dengan pinking gunting selepas pembentangan C, beratur a. Hanya kain yang besar kosong, kemudian melekat kosong untuk hujung untuk merawat, lipatan tepi atas dari segi dalaman tambahan dan menetapkan.

➤ Untuk lengan kain berjalur memotong jalur 17 x 70 cm, memanjang dua lay dan lencong tepi panjang memotong dengan Kräuselfaden kepada 62 cm. menetapkan jalur kain untuk beg kelebihan dalaman dengan gam panas dan Evert zahir. Lengan kuning (40 x 65 cm) dalam ruang ini dengan lancar. Untuk melakukan ini, menggunakan gam panas.

besi ➤ The web fusible pada sekeping sewajarnya bersaiz bahan kuning yang membantu 6 dipindahkan ke belakang di web dan dipotong. kemudian letakkan huruf pada cornet dan memperbaikinya dengan gam kain.

➤ The Schultüte dengan hadiah kecil mengisi kain pembalut 15 cm menghidupkan ke dalam dan mengikat dengan pita gelung.

tip kami: Jika anda ingin nachbasteln cornet untuk lelaki, kemudian melaraskan pilihan warna bahan dengan sewajarnya. Reka bentuk kiub gula yang begitu neutral bahawa ia boleh menyesuaikan diri dengan kehendak Childs anda.


Christopher Penerbit: Schultüten kita membuat walaupun

Daripada: Schultüten kita lakukan sendiri! Cukup hanya diperbuat daripada kertas & kain
Marion Dawidowski

Hooray, hari pertama sekolah di sini! Apa yang mungkin hilang kerana dalam apa jua keadaan? A membonjol, bermacam-macam warna padang Schultüte. Dan kerana Schultüte kebanggaan setiap pertama penggred, juga yang sangat istimewa di sini mesti - sebaik-baiknya buatan sendiri! Sama ada dengan burung hantu lucu, lanun berbahaya, musang licik atau bunga pelbagai warna: Ini melayan khayalan diperbuat daripada kain, kertas dan berasa setiap murid kelas pertama adalah tertakluk kegemarannya.

48 muka surat, kira-kira 9.99 euro
>> maklumat lanjut dan pesanan

© 2015 Christopher Verlag GmbH & Co

 Galeri


Hooray, hari pertama sekolah! Apa yang ibu bapa boleh meletakkan pertama penggred mereka dalam beg sekolah, klik di sini!

 Galeri


Yang walaupun baru mendapat tidak akan dalam masa yang singkat beg adik-beradik kecil halus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1