Fra første gir til den endelige tannsett

20 tenner har tannsett av en baby. har brutt opp alle tennene, tar det nesten to år. I vår info grafikken viser hvordan tannsett utviklet seg gradvis, og hvilke tenner kommer først.

Baby tenner i småbarn

© iStock

De ferdige systemer for sine melketenner hadde babyen før, da det ble fredelig rystet i livmoren. Nå tennene bare nødt til å bryte gjennom. Bare, selvfølgelig, absolutt undervurdert. inntil tannsett er helt der, det betyr hardt arbeid for barnet. At det ofte er whiny og grinete ikke rart nå. Teething er bare ubehagelig for barnet. Du kan dessverre ikke hjelpe mye. dette 6 tips likevel få noen lettelse.

Tenner: Hva hjelper barnet

 • 1/6

  massasje

  En massasje tannkjøttet gjør mange babyer nå bra. Bare bruk en ren finger eller babyen tannpleie settefisk. For å lindre smerten muligheten til å gni tannkjøttet med kjølig kamille te. Også den avkjølte te fra 5 nellik som kokt i 200 ml vann i omtrent ti minutter, kan lindre smerte tenner.

 • 2/6

  kan bite

  Den rundt tygge på hardere gjenstander fungerer også som en massasje for de undertrykkende og kløende tannkjøtt. De beste forurensningsfrie biteringer eller våte vaskekluter er egnet for det. Litt kjølt de reduserer blodsirkulasjonen, lindrer smerte og betennelse hemme mulig. Selv et stykke brød skorpe eller kjølte fennikel og gulrot stykker kan tjene som Zahnungshelfer. men ikke la babyen slik at uten tilsyn, kan det svelge.

 • 3/6

  orris root

  Det violet root har en smertestillende effekt, og anbefales av noen jordmødre som en bite. Det eneste problemet: hygiene. På tre, kan bakterier dannes raskt. Hvis du likevel ønsker å prøve ut røttene, vask og kok dem regelmessig med vann og la den tørke grundig. Kast sprukne og ødelagte røtter og ikke lenger tilby å bite!

 • 4/6

  Zahnungsgel

  Rammes hennes baby veldig, smertestillende og betennelsesdempende Zahnungsgels kan gi lindring. Søk råd til barnelege eller i apotek som til riktig salve og viktige søknad notater.

 • 5/6

  homeopati

  Noen moms sverger ved homøopati for tenner. I spørsmålet hovedsakelig fordi stoffet kommer Chamomilla (kamille).

 • 6/6

  smekke

  I salivate når bite nakke og bryst er gjennomvåt på et øyeblikk. Skjerf og smekker sikre at bodyer og skjorter forblir tørr.

Hver tann gradvis smertelig presser gjennom tannkjøttet. Først bryte lavere fortenner ved. De fleste fra sjette til åttende måned. Kort tid etter kommer de øvre fortennene tett fulgt av siden. Så spiser fast føde gjør endelig virkelig moro, kommer fra det første året av livet, den såkalte Milchmahlzähne å gjøre det. Så det første bredere baby tenner som hjelpemiddel i tygging. Hjørnetenner bryte bare gjennom ganske sent - fra den 16. måneden. en andre paret Milchmahlzähne lage melketennene helt.

For sin andre bursdag, kan barnet da selv le med alle tennene. Reservene barnet før om seks år. Da de første melketenner kan mislykkes. De blir gradvis erstattet av permanente tenner. I vårt Infographic å se det igjen på et øyeblikk hvor tannsett utviklet seg.

Melketenner: Så babyens tenner utvikle

Melketenner: Så babyens tenner utvikle

© visjon netto ag

Melketennene grafikken du kanskje også gratis nedlasting tilgjengelig. For dette du bare klikke på bildet, lagre bildet eller skrive den ut direkte. På grafen, vil du også finne boksene for hakking av. Hver nye tenner kan da dokumenteres nøyaktig.
Riktig stell fra starten


Dermed forblir den nye primærtannsett sunn, riktig behandling er svært viktig - fra begynnelsen. I begynnelsen møter den melken tann en gang om dagen med en myk tannbørste og i utgangspunktet å rengjøre med bare vann. Senere kan du også gi et grovt ert størrelse dab av barns tannkrem på tannbørsten. Forme tannpleie stille leken, fortelle det som en historie. Så pusse tennene er allerede på babyen din til en fast ritual om kvelden.

Fra om to år - så hvis det primære tannsett er fullt utbrudd - Skal melketennene to ganger om dagen rengjøres. Selv om det ikke ønsker å jobbe helt i begynnelsen, la barnet rolig tør første egne rengjøring tester. Med morsomme tannpleie produkter gjør at selv dobbelt så mye moro.

 Gallery


Med praktisk og barnevennlig tannpleie produkter tannbørsting morsom og effektiv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 51