Ansiktsmaling: maler for Carnival & amp; karneval

"Og hva skal du?" - Barn utgjør på Carnival liker spesielt godt. Enten som en tiger eller Pirate - vi har trinn-for-trinn-instruksjoner for å møte maleri.

Ansiktsmaling: 20+ maler med trinn-for-trinn-instruksjoner

Ansiktsmaling: Maler og tips

© Thinkstock

Hva ville være Carnival, Halloween eller trimme parter uten fargerike malte barnas ansikter? Vi har derfor mange Superrask make-up instruksjoner for deg. Enten det er fortryllende som prinsessen og fe, eller modig som tegneseriehelter Batman og Spiderman - er det noe for enhver smak! Men før det er selv tips for ansiktsmaling.

lese tips vel? Da kan det bli losgeschminkt. Alle våre ansiktsmaling maler kan bli funnet her i oversikten. 

>> En av de instruksjonene du får når du klikker på bildet <<

Klovn, indere og CO.: Den ansiktsmaling klassiske

Ansiktsmaling: Klovn. Ytterligere veiledning om familie.de.

Ansiktsmaling: indianere. Ytterligere veiledning om familie.de.

Ingen karneval og ikke et sirkus uten klovn! Den mest populære kostyme for voksne og barn, har vi den perfekte make-up manuell. En klassiker blant barn kostymer er Indian. Hos oss kan du nå finne en make-up instruksjoner for en høvdingens sønn eller høvdingens datter.

Ansiktsmaling: pirat. Ytterligere veiledning om familie.de.

pirater er dristig, modig og sterk. At mange barn ønsker å skli tåpelig tid i rollen deres havgående helter ikke rart. Her er fire video makeup tutorials for ulike pirater.

Ansiktsmaling? En enorm glede!

Ansiktsmaling: mus. Ytterligere veiledning om familie.de.

Ansiktsmaling: Cat. Ytterligere veiledning om familie.de.

Barn blir forvandlet til karneval som i søte eller ville dyr. dette lille liten mus lykkes med hvit, rosa og grå Carnival make-up på kort tid. Men hva ville Jerry uten Tom? Karneval kostymer gjøre en duo ganske bra. Derfor musen får en søt partner med klør. Vi viser deg seks videoer som vil hjelpe deg å holde barna perfekt for katt for å gjøre opp.

Ansiktsmaling: Leopard. Ytterligere veiledning om familie.de.

Ansiktsmaling: Tiger. Ytterligere veiledning om familie.de

Eller det kan være en størrelse større? også en leopard make-up enkelt og med glitter høydepunkter for den perfekte utseende for karneval fest. Bare litt vill er det når en barnet ditt tiger-Face Make Up! Det ser tungt, men er faktisk ganske enkelt. Vi vil vise deg trinn for trinn hvordan du gjør det.

Ansiktsmaling butterfly

Ansiktsmaling: Ladybird

Snarere fra instituttet jenta makeup er butterfly. Også er ruckzuck makeup og gjøre små jenter lykkelig. Til slutt, marihøne, bør ikke mangle ikke i ansiktsmaling. Dette make-up instruksjoner er spesielt egnet for små barn, enten gutt eller jente.

Ansiktsmaling: Rabbit

Her i rosa, men er også i brunt og grått: den bunny. Ved å klikke på et bilde vil du lære hvordan å gjøre opp denne søte Hoppler.

Fabulous makeup ideer for jenter

Ansiktsmaling: Avgift

Ansiktsmaling: Princess

Prinsesse Lillifee er det beste eksempelet: love fleste jenter feer... og prinsesser! Fe, Blütenfee, Barbie fairy rosa prinsesse - som edel skapning, må det være på karneval for datteren din?

Skumle ansiktsmaling maler

Ansiktsmaling: Witch

Ansiktsmaling: Vampire

Ikke mindre et eventyr, men mye skumlere det går til nå. For jentene, har vi en slem heks med edderkopp på pannen, Prince of Darkness, det er en make-up instruksjoner for en blodtørstig vampyr.

Ansiktsmaling: Werewolf

 

Ansiktsmaling: Monster

Gjør sin debut: Make-up instruksjoner for en kul varulv og en gal grønn Monsterfatze! Ved å klikke på bildet tar deg direkte til instruksjoner.

Cool makeup ideer for barn

Ansiktsmaling: Batman

Ansiktsmaling: Spiderman

Disse to maskerte tegneserie helter er preget hovedsakelig av sin enorme motet ... og ikke minst på grunn av sin kjølige superhelt evner. er derfor Batman og Spiderman spesielt hos unge gutter et populært kostyme. Ikke noe problem, vi gir deg den riktige make-up instruksjoner.

Ansiktsmaling: Skylanders sjokkvåpenet

Ansiktsmaling: Skylanders Wash Buckler

Du kjenner Skylanders? Dette er tegn fra den selvtitulerte spillserien. Vi har for deg to make-up instruksjoner for sprø figurer sjokkvåpenet og Vask Buckler.

Ansiktsmaling: Darth Maul

Darth Maul vil være en husholdning ekte Star Wars-fans. Som foretrekker den mørke siden av Kraften, foreslår vi denne make-up instruksjoner!

Kostymer, håndverket ideer, oppskrifter og mye mer

... Vennligst besøk vår emneside Carnival! Har du for eksempel noen gang prøvd å bake doughnuts seg selv? Ikke noe problem med vår oppskrift forslag. Eller er du fortsatt på jakt etter stilige kostymer? Vi kan gi deg tips og forslag også. Så ta en titt over!

 Gallery


Det er tid for karneval kommer opp og kostyme er ikke bestemt ennå? Her finner du de vakreste barnas kostymer!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 22