Gratulerer med dagen, Baby! Tips for det første barnet bursdag

Det tar ikke mye innsats for å gjøre det første bursdag veldig spesiell for barnet til noe. Tvert imot, er mindre mer.

Vi feirer det første barnet bursdag!

Den første barneselskap er først og fremst for foreldrene en spesiell begivenhet. For dem er det en betydelig snitt: en titt tilbake på et begivenhetsrikt år på alle måter, stoltheten over hvor barnet har utviklet, gleden av hans fremgang - men også litt melankolsk om det faktum at den første bursdag barnet alder, slik går sakte inn pjokk år.

Selvfølgelig er det et spørsmål om ære for foreldre å gjøre sine barns første bursdag spesielt vakker. Og det er lett. Det eneste de har å gjøre: å tenke på hva hennes lille man virkelig liker. Og fra programmet for første bursdag partiet er skapt av seg selv.

feire første bursdagen

© Thinkstock

feire den første bursdagen som mulig på en liten skala

Selv om de fleste barn begynner nå å ta vare på sine jevnaldrende, som gjester de er fortsatt i stor grad overflødig. Fordi mor og far er de viktigste omsorgspersoner. Med andre ord, den største glede gjør du barnet sitt, hvis man bruker mye tid og oppmerksomhet.

løse og tilhørende volum og uro slutt overbelastning og overstimulering, og deretter den gode stemningen raskt blir uro - for mange gjester - bestemor, bestefar, venn med mødre, "kolleger" fra pjokk gruppen.

Den kjente regelen "så mange barn bursdag gjester som år av livet" er en veldig god rettesnor, enten det er den foretrukne lekekamerat fra pjokk gruppe eller gudmor. invitere flere gjester samtidig, raskt overveldet evnen til å konsentrere de små. Blant de mange ansikter og stemmer fortsatt kommer spesielt de gaver som så alt må være lik pakke ut, så den stolte Schenker kan ta et bilde av det. Ingen tvil, kan dette være en liten bursdagsbarnet kill raskt.

Intervju med Dr. Anne Henning, en utviklingspsykolog

 • 1/4

  babyen&co: Hvor mye program tolerere et barn for sitt første barn bursdag?

  Dr. Anne Henning: Det kommer an på sitt utviklingsnivå. Et viktig poeng er om det kan kjøres allerede. Hvis ja, så er det sannsynlig at det også vil bruke denne muligheten og ønsker ikke å sitte stille et sted.

 • 2/4

  babyen&co: Er det noen type spørsmål i denne alderen, hvor mye spenning tåler et barn?

  Dr. Anne Henning: Ett selv har produsert på fire måneder gamle baby funnet at noen reagerer nysgjerrig på ukjente ting, og at det i andre nye først utløser frykt. Det er også betydelige forskjeller i hvor mye et barn kan bli opphisset av nye opplevelser på en positiv og negativ forstand.

 • 3/4

  babyen&co: Hvordan lage et barns bursdag for barnet til en spesiell dag?

  Dr. Anne Henning: Ved å ikke overveldet det, men følger sine interesser. I denne alderen begynner samspill med en person i forhold til et objekt. Dette inkluderer showet som den ønsker å trekke oppmerksomheten til noe annet. I denne fasen, derfor for eksempel en tur til dyrehagen, der du kan dele nye inntrykk med sine viktigste omsorgspersoner gjøre dagen vakrere.

 • 4/4

  babyen&co: Er en over "klassiske" Birthday Party på behovene til barnet?   

  Dr. Anne Henning: respekt, ja, som et barn mangler fortsatt tidsdimensjonen i denne alderen, og også den selvforståelse. Fordi det ikke kan oppfatte som en egen person, ikke klarer å forstå hvorfor det skal være fokus. Til barn som er motvillige temperamentally, kan det være skremmende, selv om huset er fullt på en gang, og mange mennesker som de er mulig så lite kjent, søker sin oppmerksomhet.

derfor prøve å holde feiringen på minst mulig ramme og for å feire med bare de nærmeste familiemedlemmene. Dette høres bra ut i teorien, er praktisk talt ikke alltid mulig, vi vet det. Bestemor og bestefar kommer nå tid for to, samt tante og onkel som fortsatt bringe de to fettere. Vårt tips: Strekk feiringen i løpet av dagen, om nødvendig i løpet av noen få dager, og invitere gjester til ulike datoer ett. 
Hva med gaver?

Babyen åpner en gave

© Thinkstock

Så fint som en ny følelse bok, en utstoppet dyr eller leketøy som gjør musikken kan være - de er ikke det viktigste formålet med feiringen. er altfor abstrakt spesielt for et barn på tolv måneder, den mentale oppfatning av "barnas fødselsdag" ennå. Hva feires er ettårige så vare mindre - men det feires, bemerkes det, selvfølgelig, og ser frem til den spesielle atmosfæren av denne dagen.

Spesielt betyr ikke helt annerledes. å være i stand til å forfølge sine favoritt tidsfordriv i et kjent miljø, er det uten tvil den beste tingen for en nybakte stauder. Og det er bare en liten del av en type spørsmål: Selv entdeckungsfreudigsten barn trenger med visse mellomrom, evnen til å trekke seg.
For store selskaper senere er fortsatt nok tid

I utgangspunktet: Fraværet av en forseggjort partiprogrammet er den tryggeste måten, stress og tårer på barnets bursdag å unngå. Og når foreldrene er, tross alt så mest avslappet når de ikke belaste av bursdagsfest for mye ekstra arbeid og kan dermed muligens stress. foreldrene føler deg komfortabel om seg direkte på barnet og gir den ønskede harmoni.

Og foreldre skal ikke glemme at barnet er i fokus, ikke sine egne ideer om hva som er en del av den "perfekte" til barnebursdagsfest. Dette betyr at du kan justere på slutten av dagen på de grunnleggende behovene til barnet, som er sove, spise og spille. "Take it easy" derfor er det beste mottoet for den første årsdagen.

Selvfølgelig, mange foreldre har fortsatt å gjøre sine barns første bursdag til en liten hendelse ønske, noen også med profesjonell hjelp. Tips: Tren deg bare litt tålmodighet, fordi dette arbeidet vil ta med ungen tidligere enn den andre årsdagen for en mer moro og glede; for temafester og lignende i barnehage og grunnskolealder fortsatt god tid. Men hvem bruker det første barnet bursdag som et øyeblikk for å ta en pause og fokusere på det viktigste, samholdet i familien, har bare mer av det. For den beste dag er det likevel ikke kjøpe: kjærlighet og oppmerksomhet.

 Gallery


Fra eple til M som melon: Denne deilige fingermat barnet kommer til smak.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 14