Toddler Development: Toddler i det 14. måned

Sitte, krype stand - alt ikke lenger et problem. Bare kjører må praktiseres mye. Hvorfor skal du prise din pjokk mye og hva det nå er som er opptatt.

Toddler Development: 14 måneder

Motoriske ferdigheter i 14 måneder

Hvis barnet er 14 måneder gammel, kan det holde balansen i frittstående god og studere hardt kjører ved det sniker seg fra ett objekt til et annet, eller bruker lære andre rekvisitter for å jobbe. Din pjokk kan sannsynligvis allerede ta de første skritt til neste støtter håndfri! Den går ut og bruker enhver anledning til å praktisere i gang. De første skritt alene se det fra fortsatt svært usikker. Barnet kommer ben og bygger hele foten på bakken.

Slutten av det 14. måned, kan barnet holde småting godt i hånden. Hvis du gir ham en penn og papir, rabler det den første "maleriet" på papiret eller hva som er tilgjengelig for øyeblikket. Individuelle byggesteiner kan gi barnet ditt lett med hverandre.
Prattle uten ende

Ikke før er de første ordene lært og omtalt, vil munnen din pjokk knapt sitte stille. Det er nå ikke bare på ting som ønsker det, men også forsøkt å ringe dem.

Har barnet ditt har ingen interesse, for å kunngjøre språklig, la oss være å høre fra ØNH lege sjekk for forstyrrelser.

Baby telefon med leketøy telefon

Babyen imiterer atferden gradvis "telefon" For eksempel slik bestemor.

© Thinkstock

Sysselsetting og spill

Din pjokk er begeistret når den hører eller ser at hans handlinger utløser noe. Derfor er støy kommer til å gjøre en av hans favoritt tidsfordriv. Det tyder på, for eksempel, som med hendene på bordet, kaster en blokk eller tappe med en skje på en pott.

Pjokk det etterligner og du vil innse mye av din oppførsel i sine aktiviteter og rollespill igjen.
Fremme Your Baby


Støtt baby trinn av babyen din med masse ros. Vis din pjokk din glede på måloppnåelse og hvor stolt du er av hans suksess - som inspirerer! Men ikke overvelde barnet ditt for tidlig med noen turgåere. Før eller senere lære alle små barn drevet av seg selv.

Din pjokk nå oppdaget alle de tingene den finner interessant. Plan i dagligdagse nok tid buffere for å tillate en liten stoppested uten stress er mulig igjen. For å fremme spedbarn utvikling, bør du oppmuntre barnet i sin nysgjerrighet. Så det er vellykket å utvikle sine kreative potensial.

➤ Neste: Pjokk utvikling i 15 måneder
➤ Tilbake: Pjokk utvikling i 13 måneder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − = 42