Toddler Development: Toddler i det 16. måned

Barnet ditt er nå kjører sikrere og kan selv bygge ganske høye byggekloss tårn. Hva barnet mest lyst til å spille nå hvorfor du bør sprute det og hvordan du best kan svare på raserianfall.

Toddler Development: 16 måneder

Fysikk og motoriske ferdigheter

Hvis barnet ditt kjører på hånden din, kan det slå i tiden fremover bakover, uten å miste balansen. Hans fingerferdighet og motoriske ferdigheter fortsette å utvikle seg slik at den kan bygge stadig høyere byggekloss tårnene.

Hvis barnet er 16 måneder gammel, kan den kjøre relativt trygt og kaste litt mer fokusert. Ved å bli mer og mer trygg passasje også barnets kropp endringer. Han virker stadig mer muskuløs og sterkere. Ryggraden strekker seg, hvor kroppen er lengre virkende og mindre tettvokst. Lederen for småbarn er nå ikke lenger virker så stort i forhold til resten av kroppen.
Jeg, meg selv, min!
Pjokk ønsker å bli mer selvstendig. I hverdagen, prøver den for eksempel å sette på skoene selv. Det hjelper hvis du ankommer der eller flytte ut og er glad hvis det kan hjelpe med enkle husarbeid.
{{SNIPPET_PH:}}
Hvis barnet er 16 måneder gammel, er det prøver mer og mer å håndheve hans vilje. Den vil bruke ordet "nei" oftere og ikke som en selvfølge å følge dine ønsker, men selv stille krav og test grenser. Hvis noe ikke fungerer på hodet, raserianfall er ikke uvanlig.
Hva barnet liker å spille nå

Bestemmes smårolling kan nå ganske godt fokusere på en billedbok og en stund å håndtere alene med en leke. Tålmodighet hammeren er det som tre eller tre figurer pinnene inn i tilsvarende hull og åpninger i sorterings spill.

Babyen maler med penn og papir

Maleriet er en ny favoritt tidsfordriv. Vær oppmerksom på farlige materialer.

Mange barn liker også å smøre med penn og papir. Det holder pennen eller med hele neven. Ting som kan presse barnet eller tegne, for eksempel en dukke vogn, det kan veldig mye, fordi de tilbyr ham hjelp til å lære å gå.

På en borrelås struktur og i sandkassen kan leve ut din treningsglede. Sandkassen gir et flott alternativ for å tukle knuse på hva barnet ditt er nå spesielt liker å gjøre. Ellers liker det å leke med de "voksne ting" og ønsker å gå i hver aktivitet for hånden. Barn kjøkken eller -werkbänke ankommer travle lille nå veldig bra.
Språkutvikling i 16 måneder

På spørsmål om hvordan det er, kan din pjokk gi hans navn. Og selv om det ikke alltid forstår enkle ord, så det kan være meningen med det som blir sagt begreifen.In bildebøker barnet gjenkjenne kjente objekter igjen og kan de ringe (snart).
fremme 16 måneder gammel pjokk

La barnet i sandkassen eller noen ganger spiser litt eksperimentering og squishing. Så det blir kjent forskjellige konsistenser og trener følsomhet for hans berøring.

Babyen matscht med nudler

La barnet spise selvstendig og ta det av og til kaos i å kjøpe.

© Thinkstock

Før barnet kan holde en blyant riktig og tegne det rabler, og elsker forskjellige farger. Spør ham farget kritt og ikke-giftige fargestifter er tilgjengelige. Tilby dine pjokk blader og brett som male det og rable kan. Ha det gøy å forberede den, for å slette eldre verk og skape noe nytt.

Hvis barnet er 16 måneder gammel, gi ham små oppgaver der du for eksempel. Kan hjelpe i husholdningen. Vurdere hans ønske om selvstendighet og plan, om mulig, mens stramme mer tid, slik at barnet kan gjøre så mye som mulig alene.

Og hva de skal gjøre med raserianfall? Hvis barnet ditt er irritert på seg selv, fordi det kan ennå ikke noe selv, ikke ta ham alt arbeidet for deg. De tilbyr ham minimal hjelp. Det kan være en bok, for eksempel. Ikke snu alene, løft neste side bare litt, slik at det da skaper snu deg.

Men barnet irritert på deg fordi du, for eksempel, ønsker ikke å gi ham et bestemt objekt, ignorere skrål og larm i stor grad. Ingen barn raser og raser lenge hvis ingen lytter til ham! Bare når det roer seg, gir du ham oppmerksomhet og omsorg.

➤ Neste: Toddler utvikling i 17 måneder
➤ Tilbake:
Pjokk utvikling i 15 måneder


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + = 12