12. uke av svangerskapet – babyen har hikke

Kvalmen kan vare. Snart kan du nyte morskap bekymringsløst. Kanskje du føler barnet i denne uken for første gang. Det har nå hyppige hikke. Så det trent en pust.

12. uke: Babyen har nå hyppige hikke. Det tog pusten hans.

Hennes baby i 12. uke av svangerskapet

I det 12. uke av svangerskapet fosteret er ca 5 cm. Den veier ca 16 gram.

Den siste uken av første trimester begynner - den verste tiden av sykdom er endelig over. Nå livmoren skaper mer og mer plass for det ufødte barnet og har vokst til knyttneve størrelse. Hvis du skanner nøye over skambeinet, kan du tydelig føle det allerede.

er for alle å se at vordende mødre ofte blomstre bokstavelig. Ansiktshuden ser jevnere og lysere. Dette er fordi kroppen under svangerskapet intercalates vann og er bedre Leveres med blod.

Dessverre, med graviditet og skjemmende Hudproblemer som kviser eller akne tilknyttet. Med tørr hud og edderkopp årer, må du også regne. Hudpleie bør derfor være et viktig tema for deg i svangerskapet. Også for å forebygge strekkmerker.

 Gallery


Den beste hudpleieprodukter for vordende mødre og for silke babyen magen.

Barnet i 12. uke av svangerskapet: hikke

Senest opp til 12. uke av svangerskapet du burde ha tatt første ultralyd. Fremfor alt, selvfølgelig, å sørge for at barnet utvikler sunt. legen kan også forutsi forfall mye nærmere størrelsen på fosteret. Dømme etter siste menstruasjon, er bestemmelse fortsatt svært unøyaktig.

I det 12. uke av svangerskapet, begynner fosteret fostervannet å svelge. Han puster det ut nesten en og igjen. Derfor har barnet ditt nå hyppige hikke og gjesper ofte. Dette gjør det trener lungene og membran.

I mellomtiden er det placenta fullstendig dannet og kan levere fosteret med oksygen og næringsstoffer helt. Plommesekken som har ernært fosteret i løpet av den første tiden, er oppløst.
Tips for 12. uke av svangerskapet: Graviditet og Sport

En sports forbudet bare fordi du er gravid, finnes ikke. Regelmessig trening under svangerskapet er enda godt for utviklingen av barnet. Sport øker blodstrømmen og således også forsyner foster med mer oksygen. Best av alt, du snakker sports forhånd med legen din fra. Spesielt nyttig er svømming, fotturer og lange turer. Svært viktig for idretten i svangerskapet: Alltid lytte nøye til kroppens signaler. Ikke presse dine grenser, men heller gjøre hyppige pauser.

«« Tilbake til det 11. SSW - Prenatal etterforskning

til det 13. SSW - andre trimester starter »»


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =