Eventyret maker – Det var en gang Walt Disney

Peter Pan, Askepott eller Mowgli: Det er barndomsminner av helter, magi verdener og føler at alt synes mulig. Walt Disney har alltid stått for denne magiske Noe som gjør den spesiell hver film. Filmen starter "The Pirate Fairy" (12 juni) vi våget en eksklusiv titt bak kulissene til ånden av Walt Disney nachzuspüren.Es er stille her. Ikke døde stille, ikke ubehagelig. Nei. Det er mer som resten, som vi kjenner fra museer. Somehow ærbødig, respektfullt. Noe er i luften, som bringer deg automatisk å hviske. Og selv om ordene er bare pustet, er de tydelig forstått: "Vi bevarer her ca 6,5 ​​millioner individuelle tegninger. Den eldste av dem er allerede over 90 år gammel. " Fox Carney smiler stolt som han peker på noen få utvalgte blyanttegninger. Hele hans person utstråler den samme ro som hele bygningen der han fungerer: Animasjon Research Library (ARL) av Walt Disney.

Biblioteket er hjertet av Walt Disney Company og Fox Carney hans verge. Her er alle tegningene er holdt, siden begynnelsen av Disney Studios ble trukket. Alice in Wonderland, om Tornerose, Jungelboken og Peter Pan: de er alle her, i alfabetisk rekkefølge og nøye lagt ark for ark i små kasser. De arkivskap er godt å tipse fylt to meter høy og base med kreativitet som til syvende og sist den animerte klassiker fra Disney har dukket opp. Filmer som har skapt også helter. En av disse heltene er på skuffen peker på den Carney.

Vis original Skiztzen i animasjonen Research Library

I animasjonsforskningsbibliotek alle originale tegninger av Disney Company holdes. De tidligste skisser er over 90 år gammel.

© Disney

Det er Peter Pan. Peter Pan på DIN A-4 ark. Slag for slag, satt sammen til en enkel skisse. I tillegg Kaptein Krok og Tinkerbell kurset. Hvis du ser nærmere du vil legge merke til, årstall: April 1949 skisser av 1950 og 51. hendene bak ryggen og for bedre visning vippes forover, pusten avbrutt øyeblikk. stykke papir for verdifull i ansiktet, også delikate blyant slag: også automatisk som han strupes stemmen, nekter kroppen å puste ut. En rekke han ikke kunne nevne alt her var for hele Walt Disney Company of for stor, immateriell primært verdi. Animasjon forskningsbibliotek bevarer individualitet, det unike i hver Disney karakter og, til slutt, sin essens. Og det er mer enn bare en image. Målet er å bevare bevegelsen, ansiktsuttrykk og gester av hver figur.

Tidsreise - tilbake til begynnelsen

"Også har vi derfor vårt arbeid i ARL i gang," sa Peggy Holmes. Hun skrev historien for siste eventyr Tinkerbell "Tingeling og sjørøver fe". For dette, animasjon og produksjonsteamet våget en spesiell trinn. For aller første gang de ønsket i perioden før de første Disney-filmer reise. For å være presis, i en tid der ikke eksisterte Peter Pan, men heller Kaptein Krok og Tinkerbell - bare en yngre versjon. Å gjøre en ung James Hook; en stort ansvar, den så hele laget litt ærefrykt. "Vi vet alle hva store kunstnere var det før oss, og hva de har skapt. For å møte denne etterspørselen, var en stor utfordring ", forklarer Raymond Shenusay av animasjon team.

Opprinnelige skisse av kaptein Hoock

Opprinnelige skisse av Captain Hook

© Disney

Og likevel, eksos grensene mellom hva du kan endre på Hook og må ikke endre det var en for ham, fremfor alt, mye moro. Han gliser frekt. I denne glise kan du forestille deg bare så altfor godt hva en glede det har faktisk gitt ham, å være i stand til å endre et ikon som Hook. Omsorg, men ikke vært på banen. Bevegelse, gester og ansiktsuttrykk i den gamle Hook var nært studert i ARL og overført til hans yngre selv. Men noe er det hovedsakelig nesen. Nesen og haken. De gjør Hooks har unik og gi seerne en idé som faktisk er bak den unge og sjarmerende James.

Det er denne anelse, som går gjennom hele filmen, provoserende nysgjerrighet høyt. Skallen steiner, piratskip og dette pirat med den karakteristiske nese: Somehow en før det ukjente. "Det er detaljene. Ingen virkelig innser at de er der, og ennå du ville savne dem hvis de mangler, "oppsummerer Jenni Magee-Cook til poenget. Hun er produsent av "The Pirate Fairy" og hjalp Peggy Holmes i gjennomføringen av sine ideer. Som det var mange. Den unge Hook var en av dem. Holmes skapt for filmen ytterligere ny karakter: Zarina. Zarina bør være ganske annerledes. De bør være forskjellig fra alle de andre alvene. Mer enn det, bør det selv spørsmålet hele verden av feer. "Det var tydelig at Zarina bør være en misforstått, talentfull og nysgjerrig fe som liksom aldri har funnet sin plass i dalen av alvene," sier Holmes. Og så hun la oppdage en helt ny verden Zarina, en verden av pirater. Og gjør fairy selv summarisk til kaptein.
"De første design var for søt"


Hvor vi vil være tilbake i detaljene. Tross alt, en fe som ikke passer til de andre alvene, selvfølgelig, trenger en forskjellige design. Holmes satt lenge sammen med designeren Ritsuko Notani og feilten å Zarinas figur. "De første design var for søt. Zarina måtte ha en sterkere ", mer atletisk og mindre sårbare, sier Notani. Men fortsatt er det ikke må miste Loving verdier. Balansegang mellom pirat og fe gjorde trolig det vanskeligste. Notani: "Hvis vi hadde Zarina for søt gjort, ville det ha vært usannsynlig at hun alene rømmer hjemmefra. men det må være en karakter, som man ønsker noe dårlig. " Holmes har derfor beholdt sin animasjon team, uten tvil på tå hev og spurte en verden av feer på hodet.

Skisser av Zarina i forskjellige positurer

Zarina fra topp til tå: arbeidet med figurdesigner Ritsuko Natoni

© Disney

Så sette litt Zarina i Peggy? Eller i det minste litt i Peggy Zarina? Når du ser petite lille kvinnen med oppkvikket utseende som kunne overbevise et helt team av dem, å bringe orden i Disney-universet rotet, det er trolig fortsatt sistnevnte. "Jeg elsker Peter Pan. Alt vi har endret vår historie, basert på kjærlighet og respekt for det ", sier Holmes. Ansvaret for at vi har for filmen, alle er så klar over her. Kanskje fordi Walt Disney er mer som må gjøres i filmer som selskap. arbeider tales beslutningstakere her.
Den verden av eventyr stakere


Typen som magikere, skaper de magiske verdener. Ta verdener som inspirerer barnas hjerter, fanget og vanligvis vare livet ut. Det er denne magisk "Noe", som utgjør fascinasjon. Men deri ligger en spesiell plikt for eventyr stakere. På den ene siden den fantastiske verden skal beholdes av Disney med hver film, på den annen side - og dette er enda viktigere - transporteres hver film setter også: ekte kjærlighet, ekte vennskap, medfølelse, lojalitet og mot. Egenskaper som kan tro på det gode. "Verden bare for å se hvordan det er, noen ganger kan være ganske deprimerende. Derfor må tillate barn å tro. Mener at drømmer kan bli virkelighet, og ingenting er umulig "synes Corney sier ettertrykkelig. Denne ånden av Disney til å hevde at det var rett og slett viktig for ham. Og det virker, bare den som er av samme oppfatning, gitt han innløps- helligdommer som han vakter.

 Gallery


Vi var på besøk i Disneytoon Studios og skaperne av "The Pirate Fairy" rammet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =