Tips om amming: en veiledning for nybegynnere

Hvis ammingen ikke fungerer knirkefritt fra start, mange mødre tvile selv. her er "barnesykdommer" normal. Vi gir noen tips for amming slik at bekymringer snart verfliegen.Wenn babyen suger glad på mammas bryst og hennes det ser dypt inn i øynene, står verden fortsatt med lykke. Det er ikke snakk om å være hans baby så tett og gi den alt den trenger for sunn vekst, er en av de store øyeblikkene i livet. Og det bør nyte mødre til det fulle. Men hva om den sunne amming ikke fungerer jevnt fra start? Så det står, være rolige. Hver begynnelsen er vanskelig. Og det tar tid for mødre og deres babyer er et godt lag. Likevel er det noen grunnleggende tips om amming som du kan legge merke til.

 Gallery


Brystspreng, såre brystvorter, spytter baby: Hva kan du gjøre for de vanligste ammeproblemer.

For at ammingen forholdet mellom mor og baby fra begynnelsen under en heldig stjerne, barnet skal opprettes så snart som mulig etter fødselen. I de første en til to timer, finner han brystvorten som vanligvis er ganske uten hjelp. Babyens rooting refleks er spesielt uttalt. Du kan se vakker som den tilbake hodet søker frem og tilbake når det er på brystet. Så snart leppene berøre brystvorten, men søking blir mer intense og babyen låser automatisk munnen bred. Denne refleksen kan brukes for videre amming, selv om han ikke lenger er fullt så sterk da.

Opprett barnet på riktig måte: C Grip

Å skape barnet alltid rett, tilby ham brystet best med det såkalte C-håndtak på. Fingrene ligge flatt under brystet, tommelen er plassert over nippelen. Å støtte bryst med hele hånden, uten fingrene berøre areola. For å sikre at barnet åpner munnen vidt å Brystvorten og mye av areola til fangst, det er et triks: Hold nippel i babyens munn. Åpner barnets munn vidt, og hans tunge på gulvet i munnen, kjøre den i en jevn bevegelse av brystet. Vennligst sørg for at du bære barnet til brystet og ikke omvendt: For å unngå dårlig rygg smerter.

Babyen investere i karbon Giff

C Giff: Å sette barnet på riktig måte

© Anne Lück / NUK

Jevnlig sjekke om barnet virkelig også omgir areola når støvsuging. Dermed er melkekjertlene stimuleres mye bedre og hindre barnet skyver seg med sine Kauleisten melkekanalene. Dette kan skje hvis det bare suger på brystvorten og dette klemme for hardt. Følg disse tipsene, kan du også forhindre brystspreng ganske bra. Skulle du noen gang føler klumper i brystet, det er hoven og smertefull, har vi noen tips om hvordan du kan løse en overfylling raskt: brystspreng, hva du skal gjøre?

ikke flyter i de første to til tre dager etter fødselen mye melk? Ikke å bekymre deg. La barnet suge en rolig periode, fordi det er viktig signal kroppen din: "Her er en sulten nyfødt som umiddelbart behov for mat" Bare da amming er å få fart. Men husk at barnet i stedet for å drikke bare suger, bør du løse den for å beskytte brystvortene forsiktig fra brystet. Dette lysbildet lillefingeren lett i munnen på barnet ditt. For å løse vakuumet i babyens munn, og kan ta det fra brystet.

Bekymring for mange mødre ikke produsere nok melk er helt ubegrunnet, som regel. Kroppen din vil produsere like mye melk som barnet faktisk trenger. Men det er spesielt nyttig i begynnelsen for å skape sin baby per amming på begge brystene for å stimulere melkestrømmen. Senere er det fornuftig å gi barnet bare ett bryst per måltid, slik at den også kan tømmes skikkelig. Hvilke amming posisjonen du tar mens resterende helt opp til deg. Prøv forskjellige stillinger og variere. Dersom brystet blir massert på en annen måte fra barnet, holder melken også bra i elva.

 Gallery


Det er flere måter å amme barnet sitt. Vi viser her noen ammestillinger: sittende, liggende og for tvillinger.

Hvordan mannen til barnet til å drikke?


I utgangspunktet vil ammingen mønsteret endrer litt på nytt. Dette er delvis på grunn av den spesielle sammensetningen av brystmelk, men også på den økte etterspørselen av barnet under vekstfaser. Så, den første melk, råmelk, som er produsert bare i de første dagene etter fødselen, ganske tynn, men veldig rik på vitaminer og mineraler. Så det er normalt når nyfødte krever oftere til brystet. Også fordi magen ikke kan ta så mye. Ideelt sett babyen i begynnelsen åtte til tolv foring innen 24 timer blir. I mellom, bør - som en tommelfingerregel - aldri mer enn fire timer er avstand.

Etter hvert vil du allerede være i stand til å tolke barnets signaler bedre og raskt legger merke til når han er sulten:
• Selv i søvn synes det rastløs
• armer og ben rykninger
• De øyelokkene flagre
• Barnet gjør det første suge og smacking lyder

Er våken, de rooting refleks starter. Barnet åpner munnen igjen og stikker ut tungen. Noen ganger tar det også nevene i munnen og suger på den. Sett babyen din nå, begge er fornøyd: babyen fordi det lov til å drikke og mamma fordi ammingen fungerer godt.

Men selv om babyen er sulten, er det ganske vanlig at sugehastigheten blir lavere. Dette er fordi morsmelk ved amming deres sammensetning og dermed endres også konsistens: det blir rikere og tykkere. Derfor suger faller litt tyngre baby. Ofte ammingen er i forhold til en "tre-retters måltid." Først er det en overveiende tørsteslukk forrett, deretter en næringsrik hovedrett og til slutt en kombinasjon av tørst quenchers og fylle matvarer.
Rett tid for barnemat

Hvor lenge er du stille prinsipp det er selvfølgelig din beslutning. WHO anbefaler eksklusive breastfeeding babyer minst til den sjette måneden av livet fullt ut, og deretter sakte begynne avvenning. Inntil da, gir morsmelk til barnet trygt med alle de essensielle næringsstoffer. Men etter hvert vil du ikke være i stand til å tilfredsstille de behov for mat til barnet alene. Din lille man ønsker mer enn "bare" melk. Rundt denne alderen, de fleste babyer er klare for det første fast føde.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 39 =