familie.de test: sko med GORE-TEX Surround-teknologi

Under overskriften familie.de tester »vi anser innovative, nyttige og uvanlige produkter rundt temaet familien gjennom deres skritt. Denne gangen Carl, Matilda og Ida Sko med GORE-TEX Surround utprøvd teknologi.

Med 'Air Surround andre' Superfit Ida kan også vri. Foto: Anna-Maria Reiter

Ved foreldre fottøy for barn ja heller vekt på godt håndverk og det faktum at føttene til sine barn er i gode hender, og kan vokse sunt. Barn bryr seg ikke. Barn er antrekket viktig, så Sko må se kul. Denne kombinasjonen av foreldre-barn behovene og ønskene-er 'Primigi' og 'Superfit' klart lyktes i sko med GORE-TEX Surround-teknologien har gjort. Carl (10), Matilda (8) og Ida (4) er nesten hetta ut av glede da de fikk lov til å kalle henne fancy modeller og har siden kommet til føttene ikke mer. Jeg igjen er veldig fornøyd, fordi skoene er svært godt laget. De fortsatt holder, selv om de er i bruk hver dag i flere uker. I tillegg pustende overflate overbevist meg. Selv på varme dager, trenger barn ikke har svett føtter. Og skoene er grei. Minst for de store to, rent skraverte og borrelås til. Ferdig. Det ville være for grønne sko av Ida også ønskelig, men lissene ser det også vakkert. Med tykk såle, kan jeg la barna løpe rundt overalt trygt. Som liker å gå i skogen til bekken og klatre så litt rundt. Siden det ikke spiller noen rolle, hvis en gang ville samle litt vann. Fra ingenting går i skoen. Faktum er pustende og vanntett.

Konklusjon

Jeg er veldig fornøyd med skoene fordi de gjør føttene mine barn godt og er så robust, og mine barn er glade fordi de finner skoene super kul og sau komfortabel. For første gang var det ingen diskusjon på skoen valg. Det var den beste delen av historien. 'Air surround andre' Superfit, ca 75 euro på amazon.de
'Barret' Primigi, fra ca 50 euro på amazon.de


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 89