familie.de møter Annette Frier

Skuespiller Annette Frier fortsetter i tyske barneskoler for barn rettigheter. I familie.de intervjuet avslører hun hvorfor det så viktig ist.Welche rettigheter har barn? For å bevisstgjøre grunnskolen elever i dette faget, går skuespilleren Annette Frier med dem på en "World Tour for barns rettigheter" (Www.wir-kinder-haben-rechte.de). Studentene lærer mye om situasjonen for barn i utviklingsland og lære rettigheter og lover for barn i Tyskland og over hele verden. I felles handling med det tyske Child Protection Association og ROLAND juridisk Annette Frier besøkt barneskoler i hele Tyskland. familie.de kunne være der og møtte Annette Frier for et intervju i grunnskolen i Bern gate i München.

familie.de: Hva går du til kampanjen spesielt for denne handlingen?

Annette Frier: Handlingen ROLAND rettsvern sammen med den tyske Child Protection Agency var sympatisk til meg fra begynnelsen. Jeg synes det er flott å gå direkte til barna i skolene for å prøve å formidle dem mer selvtillit og å si: Du har også rettigheter, akkurat som voksne! Dette er for barna faktisk en ny idé, og gjør noe med dem. I mine øyne er det faktisk det beste forslaget at barna går med barnas rettigheter pass hjemme kan snakke med sine foreldre og venner om det.

familie.de: Du selv har barn, tre år gamle tvillinger. Spør etter de to, fordi selv en visse rettigheter, eller de er allerede klar over sine rettigheter?

Annette Frier: Ja, men jeg forlanger hjemme også mine rettigheter. Så, jeg har følelsen av at vi skulle noen ganger snakker om rettighetene til de voksne hjemme. (Ler) Mitt instinkt forteller meg at jeg har for tiden trekke linjen, og ikke mine barn.

familie.de: To i ett: Hva er hverdagen med tvillinger?

Annette Frier: Han er forskjellig fra måned til måned. Når vi har blitt vant til en daglig rutine, vil han bli erstattet av den neste. så det skjer mye, det er det store ting. I øyeblikket er dagens situasjon at barna går i barnehage. Og vi er tilbake normale mennesker og være en del av det sosiale livet. Foreldre lese avisen og så videre. (Ler)

familie.de: Din dag kjente rolle er faktisk at en advokat Danni Lowinksi. Hva gjør Danni og Annette felles?

Annette Frier: Sannsynligvis mer enn meg selv ønsker. Jeg spiller alltid denne rollen selv et halvt år av gangen. Siden så mye av min temperament og min karakter er inne. Men biografisk vi har noe til felles. Men selvfølgelig rollen er stor fordi Danni også så er litt heltinne. Siden jeg allerede lagt merke til at det har sosialt noen innvirkning, så å spille en rolle, og også står for noe. Og jeg vil si at mine sosiale problemer er svært viktig. Det er derfor jeg er enda mer at jeg kan spille en rolle som dette.

familie.de: På Barnas lydbok "Kosmo & Klax" låne og forfatter Alexandra Helmig Kosmo, Klax og Co. Deres stemmer. Kan du tenke deg å gjøre enda mer i barn retning, slik som å skrive en barnebok eller et teaterstykke?

Annette Frier: At alt avhenger av innholdet. Dessverre, jeg ville ha i øyeblikket for slike prosjekter kort tid. Jeg har nylig med Michael Mittermeier "Bloody hell, en sovende" lese. Så hva gjør utrolig morsom fordi du bare visse friheter, sett og språklig. Det er også anledning til og utfordre deg som har i skuespill for barn. Barn har faktisk alltid lyst til å endre på dialekter og så videre. Men noe bare koster for mye tid. Jeg hadde veldig stort ønske om å øve med barn skuespill. Jeg gjorde det også under min teater trening. Jeg synes det er flott hvis lærerne gjør det. Selv om dette er en stor jobb, men det kan bli barn virkelig noe nær å installere som tar før de er voksne.

familie.de: Julen kommer. Hva gir du dine barn og din mann til jul?

Annette Frier: Den perfekte gave til min mann jeg kan selvfølgelig her ikke avsløre etterpå han leser (ler) For barna, planlegger vi en stor trampoline for utendørs bruk .. Fra bestemor, tante, onkel og så videre. Så er det en liten noe fra oss foreldre, og det er det. Vi vil holde det i sammenheng. Som er kjært for oss i fjor om hodet. Fra dette har vi lært, forhåpentligvis.

familie.de: Hva ønsker du deg til jul?

Annette Frier: Hvor skal jeg begynne? Fred.

(Intervju: Tanja Thurner)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3