avvenne smokk? Si farvel til smokken

I de første årene av livet er stor smokk dyne - jo hardere farvel er smokk. Hvorfor han har gått og hvordan andre mødre har klart å lese hier.Trost, beroligende og søvn hjelpemiddel - for mange babyer og småbarn ingenting fungerer uten den elskede Nucki. Likevel bør smokken forsvinner fra barnets munn som mulig før den tredje bursdag. Samtalen for tannleger og kjeveortopeder.

Smokken må gå!

Smokken må gå!

© Thinkstock

Altfor lenge smokk bruk fører til åpent bitt, det vil tvinges fra hverandre ved smokken de øvre og nedre fortenner, slik at en biting er ikke lenger mulig. Og det gjelder alle dummies: Uansett hvordan smokker dannes når de er for lange og for intens, alt forvrenge plasseringen av fortenner. The Pacifier Avvenning er fortsatt verdt selv om melketennene er allerede galt. Den åpne bite i det primære tannsett lukker av seg selv i løpet av noen måneder hvis smokken er borte.

Derfor: Til tredje bursdag rundt bør være senest smokken (og tommelen suge) avvenne. Dette fungerer godt som regel veldig bra fordi den suger behovet gradvis fallende i denne alderen. Men barneleger anbefaler å starte tidligere med opphør: Selv på U6 på den første bursdag og enda mer intens i U7 til barnets andre bursdag, er brystvorten et problem. Jo tidligere du begynner avvenning, jo lettere funktiert det. I beste fall foreldre tolerere smokk med barnet sitt etter den andre bursdag bare å sove.

Før du bryte ut i panikk nå: verken tommelen eller bly smokk automatisk til tann og kjeveproblemer. For babyer under to år med vekst ligner skader som følge av smokk fortsatt ute, jo eldre barnet blir, desto mer sannsynlig å utvikle deformiteter. Og dette kan rettes opp bare med bukseseler og Co etter en viss alder. Hva er mer: smokken gjør det vanskelig å lære å snakke. Spesielt S og Z lyder byr på tekniske vanskeligheter i munnen.
Smokk unna med Soother?


Hva høres så enkelt i teorien, like i virkeligheten i noen barn i stedet en kamp. Hvordan kan vi bli kvitt smokken - med cold turkey? Med langsom avvenning? Dessverre er det ingen enkel her - som så ofte. Som gjorde andre mødre, spurte vi på lekeplasser i München: 

Og mamma Nadja hadde så sine problemer med "dårlig" Smokk. Men det endelig gjort det: 

avvenne råd smokk

I kontinuerlig bruk av smokk i babyer bør heller aldri bli. Jo før brystvorten er egentlig bare tatt ut når det er ingen annen måte og ingen andre distraksjon hjelper bedre. Farvel for alltid faller senere kan være litt enklere.

Når den tid kommer: men kaste smokken på ingen måte enkel hemmelighet unna. Tenk deg, du ville gjøre deg noe! I en så viktig skille Barnet må få lov til å si. Endelig er smokk den første store frafall. Bortsett fra den hemmelige disposisjon er tillatt, hva som fungerer. Enten gjennom bøker som Soother eller noe helt annet. Hvordan klarte du det? Skriv til oss på Facebook eller i kommentarfeltet!

Verdt en prøve disse alternativene:

The Pacifier FairyHvem er hans smokk feen får en flott gave i retur.

Send smokk: Pakk alt smokk i en pakke og ta det sammen med barnet ditt til postkontoret - for å ordne dette med en mottaker, for eksempel Bestemor. Litt senere, barnet får også en pakke med en hyggelig overraskelse.

Pacifier hardtI dag er dagen da barnet er ikke lenger en baby og skiller fra sine smokker! Som feirer hele familien som en liten bursdag. 

● Mange Barneleger liker å hjelpe til med opphør som Dr. Oliver Harney: "Hvert barn kan gi opp sin smokk med meg og deretter får en liten gave. Jeg har en halv skuff full av smokker!"

gradvis farvelDe eldre barna er, jo mer de kan vurdere om de virkelig trenger smokk. Hvis den ikke er i bruk, smokk kan, for eksempel, er i en skattekiste: Det sover smokken og hvile.

Bøker som følger med smokk farvel


Under en kveld lesing, begynner sakte smokk tilbaketrekking veldig koselig. Livet går til slutt på, om enn smokk gratis. Men med stolthet velvære, større trivsel og suksess. Selvfølgelig, bøker er ikke et universalmiddel, og det kan være at barnet ditt er immune mot smokker og Monster "stor" Barn som ikke krever Nucki. Men et forsøk, er det verdt det, for eksempel med disse bøkene:

➤ Thank sier Pacifier Monster: Med 10 flotte flaps, utgitt av Verlag Tessloff!

➤ Jeg vil ikke ha en smokk mer, utgitt av New Favorite

➤ Klaus smokk mus, utgitt av Verlag Thekla

avlære bøker om smokk

(Klikk på boktittelen for å gå direkte til Amazon.de for å se anmeldelser og bestille boken)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 80