Lag din egen magi sand

Hva du skal kjøpe for mye penger, kan du også enkelt lage selv: Magisk sand.

Innendørs sandkasse med hjemmelaget magi sand

Magisk Sand er et flott alternativ når det er der ute for våt eller for kaldt for sand Buddeleien. Og en fin måte å være i stand sandeln også i leiligheten. Det flotte er nemlig: magic sand klistrer seg ikke og etterlater ingen spor. Etter kampen, bare feie opp restene, det er det!
Med magi sand kan bli gravd og formet som vanlig sand - det enda holder lengre form, fordi den ikke tørker ut og gå i oppløsning.

© visjon netto aggjøre magi sand selv - hva du trenger

● babyolje (alternativt solsikkeolje)

● mel

● Et stort stekeplate
Og så gjør magi sand siden

© visjon netto ag

Mel og olje i et forhold på 8: 1 blanding: Åtte kopper mel på en kopp olje. Eller 16 kopper mel til to kopper olje. Når du er i tvil, gi igjen ved å elte mel eller sand til - og sand-moroa begynne! Du ønsker kanskje å krydre den magiske sanden med glitter eller konditorfarge.

Vår test viste: Magien sand er egentlig ganske lett å gjøre - de "test barn" var begeistret. Og fascinert: For innendørs sand lukter annerledes, føles annerledes og kan formes bedre enn i sandkassen.

Vår anbefaling: Bruk en stor overflate slik at sanden ikke sprer seg overalt. Perfekt er et mini-pool. Etter noen uker sanden på cheesing starter - så det er på tide å kvitte seg med den, og for å sikre forsyninger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 10