familie.de-test: schoenen met GORE-TEX Surround-technologie

Onder het kopje 'familie.de testen' we kijken naar innovatieve, handige en ongebruikelijke producten rond het thema van de familie aan de tand. Deze keer Carl, Matilda en Ida Schuhe met GORE-TEX Surround geteste technologie.

Met de 'Air Surround 2' Superfit Ida kan ook draaien. Foto: Anna-Maria Reiter

Bij ouders schoenen voor kinderen ja nogal de nadruk op goede afwerking en het feit dat de voeten van hun kinderen in goede handen zijn en kan gezond groeien. Kinderen niet schelen. Kinderen is de outfit belangrijk, dus Schoenen moeten kijken cool. Deze combinatie van de ouder-kind behoeften en verlangens-is 'Primigi' en 'Superfit' duidelijk in geslaagd de schoenen met GORE-TEX Surround-technologie hebben gemaakt. Carl (10), Matilda (8) en Ida (4) zijn bijna hysterisch van vreugde toen ze mochten de fancy modellen bel haar en is sindsdien gekomen om hun voeten niet meer. Ik op mijn beurt ben zeer tevreden, want de schoenen zijn zeer goed gemaakt. Ze stil te houden, hoewel ze in gebruik zijn elke dag voor weken. Bovendien is het ademende oppervlak overtuigde me. Zelfs op warme dagen, hebben kinderen geen zweetvoeten. En de schoenen zijn eenvoudig. Althans voor de grote twee, puur gearceerde en klittenband aan. Klaar. Dat zou voor de green shoe van Ida ook wenselijk, maar de veters zien het ook mooi. Met de dikke zool, kan ik laat de kinderen rond te rennen overal veilig. Wie graag in de bossen naar de kreek om te gaan en te klimmen als een beetje rond. Omdat het doet er niet toe, als er een keer wat water zouden verzamelen. Vanuit het niets gaat in de schoen. Het feit is ademend en waterdicht.

conclusie

Ik ben erg blij met de schoenen omdat ze de voeten van mijn kinderen goed en zijn zo robuust, en mijn kinderen gelukkig zijn, omdat ze vinden de schoenen super cool en sau comfortabel. Voor het eerst was er geen discussie op de schoen selectie. Dat was het beste deel van het verhaal. 'Air surround 2de' Superfit, ongeveer 75 euro op amazon.de
'Barret' Primigi, van ongeveer 50 euro op amazon.de


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1