Babyen Development: Babyen i den syvende måned

Barnets immunsystem har nå utviklet i den grad at den ervervede i livmoren immunitet gradvis avtar. Barnet elsker støy, og viser tydelig interesse for masse og fast føde. Hvordan kan du fremme det nå.

Bevegelse og motoriske ferdigheter

Babyen Utvikling: syvende måned

Snu i begge retninger bør ikke være et problem for babyen slutten av den syvende måned.

I liggende stilling, det kan, hvis den er støttet av armene, gripe med en hånd for noe. Liggende kan ta med begge hender samtidig en gjenstand og gi den opp lett fra hånd til hånd.

Babyens musklene sterke utvikler seg denne måneden, så det kan sitte kort tid uten assistanse syv måneder. Hvis barnet ditt er avhengig av hans hender og ben, kan det vilkårlig skifte vekten på den ene eller den andre armen i denne quadruped. I tillegg er det bergarter og tilbake (= gynge) som i denne stilling.

Med din hjelp kan barnet ditt allerede har et par sekunder før kne spenne. Hvis du gi barnet ditt med føttene på fast grunn, går den inn i en Crouch til da frastøte det samme. Babyer i denne alderen elsker hoppende!

Mange babyer prøve først frem bevegelse i liggende stilling ved å trekke med armene fremover. Med mye praksis, kan du krype litt frem med syv måneder allerede da.
Menyen er variert

Hvis du ennå ikke har innført fast føde, bør du gjøre det nå. Frukt og kornblanding er spesielt egnet for babyer syv måneder.

Du vil merke at barnet også stadig mer interessert i maten. Du kan la små porsjoner av det og la det kostet ham nå. Så det blir kjent med ulike smaker.

 Gallery


Fra eple til M som melon: Denne deilige fingermat barnet kommer til smak.

En skje og drikkebegre med håndtak kan også holde barnet allerede og uavhengig drikke av begeret.

 Gallery


Hvor mye må drikke en baby? - Vi skal fortelle det til deg, og også å svare på ni spørsmål for å drikke i babyer.

Deal, lek og fremme syvende måned

Din lille elskling bare interessert i alt som skjer rundt ham. Han foretrekker nå ønsker å nå for alle, hvor han kommer løp. Fremme utviklingen av barnet ved å la det så mye frihet som mulig å utforske området rundt. Knytte det farlige ting utenfor rekkevidde. For å støtte hans ønske om å flytte, bruke sin nysgjerrighet og gjøre et leketøy noe utenfor hans rekkevidde. Å animere babyen til sel og gjennomgang.

Barnet leker med rangle

lage musikk, elsker alle babyer.

© Thinkstock

Babyen er nå lærer forholdet mellom handling og resultat. Det er, er det underforstått gradvis at det hvis det rister rangle er, støy. Eller at hvis det trykker på knappen på leken, bjeffer en hund. Spennende leker er derfor fortsatt alle slags ting som barnet kan lage lyder selv. Men selv enkle husholdningsartikler som skjeer, gryter og yoghurt potter undersøkt babyen foretrekker.

er viktig for barnet i denne alderen daglige ritualer som strukturere sitt daglige liv. Det tar den daglige rutinen for å få tillit.

Video: Hva barnet slutten av den syvende måneden alt kan

➤ Neste: Baby Utvikling i åttende måned
➤ Tilbake:
Babyen Utviklingen i sjette måned


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4