Utendørs spill: Disse spillene beveger åndene

Spesielt i sommermånedene, Utendørs spill en god jobb. Vi har svært forskjellige bevegelses spill for deg samlet: rase, løping, hopping og kaster, for å reise eller for eventyr i Wald.Als foreldre, vet vi at barn har en stor trang til å bevege seg. Å slukke spillene er ideell for utendørs bruk. I disse aktive spill uten fotstøtter. Deres barn må løpe, hoppe og kaste - tiden som et team og med opp til i dag.

Selvfølgelig, disse spillene er egnet for utendørs bruk, spesielt for et barns fødselsdag eller andre feiringer, hvor barn ønsker å boltre seg. Men for neste familie tur noen av disse utendørs spill er egnet. Er du, for eksempel, mens fotturer og i skogen, kan du prøve disse skog spill for barn.

Men vi ønsker å starte med noen klassikere som er sikkert husker fra din egen barndom.

Utendørs spill: klassiske bevegelsesleker


➤ En lue, en stokk, en paraply

Spillere: 2 spillere fra
Alder: fra 5 år

Slik fungerer det: Fans gå hver familie gå på! All krok yngre, synger og prøver å holde takten i bevegelse. Den berømte verset går slik: "Og en * og 2 * og 3 * og 4 * og 5 * og 6 * og 7 * og 8 *. En lue *, en pinne *, a * Re - gen - skjerm *, og forover, bakover, sidelengs, en. Hacke, blonder, høye ben!"

Den aller første "og" er opptakten til vorzuschwingen den høyre foten er like sant at på hvert punkt med stjerne (*). For "forover, bakover, sidelengs, en ..." er utført av alle spillere med tilsvarende bevegelse av høyre fot.

Motion Games: Utendørs spill

© iStock

➤ himmel og helvete

Spillere: 2 spillere fra
Alder: 6 år
Materiale: kritt og en stein

Hvordan det fungerer: Først tegner et felt på bakken. spillet er det faktum at en stein er kastet inn i "Earth" startet. Den første spilleren må da hoppe i det og når landing steinene til neste felt (nr. 1) møte. Derfra går det videre til boksen. 2, derfra til boksen. 3 osv .. Men "helvete" feltet skal hoppes! Forblir steinene i helvete er det neste spillers tur. Det samme gjelder dersom steinene havner utenfor målrettet felt. Som måtte sitte ute, kan bruke senere på nøyaktig samme sted igjen der han goofed.

Tariff kan modifiseres på mange måter av nye felt er anerkjent. Under jorden, boksene 1 til 10, ca "Hell" og "himmel" som en inngang, men en lineær struktur er uten sidefeltene.

➤ hoppe tau

Spillere: 3 spillere
Alder: fra 5 år
Materiale: hoppetau

Slik fungerer det: En undervurdert klassiker blant aktive spill er hoppetau. Så kan være veldig forskjellige spill. men grunnprinsippet er ofte det samme. To barn svinge tauet, en tredje hopper alltid over det. For dette er en spell resitert sammen. Kanskje du kjenner noen flere fra barndommen? for Beipsiel "Hvor mange barn ønsker du å få?" eller "Tenndybär, Tenndybär", For å hjelpe hukommelsen litt på hoppene:

Teddy Bear, Teddy Bear, snu,
Teddy Bear, Teddy Bear, trenger du skjeve,
Teddy Bear, Teddy Bear, viser skoen,
Teddy Bear, Teddy Bear, hvor gammel er du?

➤ Gummitwist

Spillere: 3 spillere fra
Alder: fra 5 år
Materiale: lang gummistrikk

Slik fungerer det: To spillere strekke strikken mellom hennes åpne bena. Først på høyden av ankelen. Fra runde til runde beltet skyves stadig høyere: Kne og hofte. Den tredje spiller hopp nå i et visst mønster på eller over gummibåndet.

For å øke vanskelighetsgraden på, beina kan bli stengt eller det kan også spilles med ett ben. Så naturligvis avstanden mellom strikken sidene avtar.
Spill for gåing, løping og hopping


Hva fantastiske barndomsminner som er knyttet til disse spillene! Den største Vorteiel på spill for utendørs, selvfølgelig, at det ikke er mangel på plass! Derfor fanger spill og kjører spill kan ikke mangler her, selvfølgelig. Du kan finne våre spill ideer om dette på neste side. også:

➤ ballspill for barn
➤ vann funksjoner for varme dager
➤ skog spill for neste familietur

Oversikt: Utendørs spill: Disse spillene beveger åndene

  • SIDE 1: Utendørs spill: Disse spillene beveger åndene
  • Side 2: Kjør Games & Catching Games - på merkene, og gå!
  • Side 3: En ball som mange alternativer: ballspill for barn
  • Side 4: Vann spill for varme sommerdager
  • Page 5: Skog spill for oppdagere
  • tilbake
  • side 1/5
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 39