Fremdeln babyen er et tegn på modenhet

Fremdeln babyen er et tegn på modenhet og en helt normal atferd. Lær når Fremdel fase nådde sitt høydepunkt og hvor avslappet reagerer på mistillit til barnet ditt.

fremdeln: "Åtte måneder angst"

Fremdeln babyen

© Thinkstock

Nylig, besteforeldre, gjester, postbud og naboene var vennlig smilte i gangen, men plutselig babyen reagerer uvanlig skeptisk og redd for andre mennesker, og selv far (eller mor). Det skjuler bak deg eller ønsker armen ...

Gratulerer, babyen fremdelt!

Hva å gratulere det? Med inntreden i Fremdel fase babyen din har tatt et viktig steg i sin utvikling: Det kan nå skille mellom venner og fremmede. Og det har valgt til sin nærmeste omsorgsperson. Du bør ta som et stort kompliment! Generelt, frykten for fremmede begynner i åttende måned. Derfor, i litteraturen ofte fra "Åtte måneder angst" talt. Høydepunktet er frykten for fremmede vanligvis i andre leveår og reduserer alder av tre og gradvis redusert.

Typisk oppførsel av et barn fremdelnden:

• engstelig blikk eller stivne
• tett kroppskontakt med den nærmeste omsorgsperson veritabel "stick"
   på mor eller far
• repellency
• Kontakt avslag
• gråte og skrike
• dårlig humør når andre mennesker er til stede

Men selv en positiv interesse og nysgjerrighet om de tilsynelatende fremmede er typisk for frykt for fremmede. Når barnet føler seg trygg på armen din, vil den vurdere den ukjente personen nøyaktig og også engasjere dem etter en stund.
Fremdeln er ikke et resultat av feil oppdragelse

Fremdeln ikke forårsaket av foreldre feil, men det er bare et uttrykk for en viktig utvikling trinn. "Den sensoriske oppfatningen av barn er differensiert på dette tidspunktet"Forklarer psykolog Sybille Weber. "Barnet er i stand til fra nå av å skille mellom kjente og rart. Ikke alle smil er derfor svarte lykkelig. Den modne barn endres fra blind tro til en sunn mistro til den nye."

Denne mistilliten er også en smart foreldrekontroll naturen. For de nylig vekket frykt sikre at barnet forblir alltid nær kjente mennesker. En omsorgsperson, vanligvis er det mor, det fungerer som en trygg havn. Denne redningsflåten kan i utgangspunktet være helt ute av syne noensinne. Dette kan spørre pent som mamma eller pappa, du bare men beskytter mobilen blir barnet fra situasjoner der det ikke er dyrket alene.

Typisk for frykt for fremmede: Barnet gjemmer seg

"De som ikke er min mor, må først sjekket ut skeptiske"

© Thinkstock

Barn fremdeln annerledes

Nesten alle barn er i en periode med Fremdelns. Den eneste forskjellen er måten og intensiteten er gefremdelt med. Noen overvinne frykten for fremmede og nye situasjonen ganske raskt, mens andre er i alt er forsiktige nytt år. Ofte åpenhet til barnet er også knyttet til sin nåværende mentale tilstand og sine erfaringer. Avhengig av frykt for fremmede er, for eksempel, også på hvordan de fremmede nærmer barnet (for høyt, for fort, for påtrengende?) og hvordan du arbeider som en obligasjon person med ukjente mennesker. Derfor barn av mødre ofte sosiale fremdeln mindre enn barn av mødre er enda mer reservert. 

 Gallery


I mange visdom til å opplyse barnet er myter. Vi rydde opp i utdatert råd!

➤ På neste side: Hvordan reagerer du best å frykten for fremmede?

Oversikt: Fremdeln babyen er et tegn på modenhet

  • SIDE 1: Fremdeln babyen er et tegn på modenhet
  • Side 2: Hvordan bør foreldre reagerer på babyen på frykt for fremmede?
  • tilbake
  • side 1/2
  • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 39 =