Fødsel klasse: Ting å vite

Er dette normalt? Jeg gjør alt rett? Akkompagnert å bli mor med lykke for første gang, går usikkerhet og frykt. Her slike bekymringer er unødvendig. Riktig prenatal gi unge raske mødre tilbake tilliten til den kommende fødselen.

Først gjelder følgende: ingen grunn til å stresse. Svangerskapskurs gjør bare 28 til 30 ukers svangerskap virkelig fornuftig. Da babyen lager så sakte klar og trekker sin startposisjon. Så, er det anbefalt at kurset om tre til fire uker slutter før forventet dato.

Advarsel: Disse kursene er selvfølgelig svært populære og kan derfor aldri bli booket på kort varsel. Skyv søknaden så ikke altfor lenge til seg selv. All senere enn 20. uke av svangerskapet, bør du ha gjort det. Det er derfor på tide er av de avtaler og hvor stor etterspørselen - muligens en tidligere søknad er nødvendig. 

I utgangspunktet, svangerskapskurs kjøre i 14 timer. Ofte over syv to-timers økter. Men det er også spesielle helgen kollisjonskurs for gravide kvinner med lite tid. Kostnaden for vanlige kurs på av helseforsikring.

Viktig! Fondet betaler bare når en jordmor gjennomfører kurset. Dessverre, må partnerne ta sin del selv. Dette kan variere fra kurs til kurs. I gjennomsnitt forventes ca 80 euro. Men samt noen helseforsikring selskaper allerede har en stor del av disse kostnadene. Derfor: definitivt be! 

Viktige kriterier for en god fødsel klasse

 • 1/5

  innhold

  Gode ​​svangerskapskurs, bør du forberede fysisk og mentalt for fødselen. Like viktig er det øvelse for foreldre velvære. Derfor er en kombinasjon av handel informasjon og fysiske forberedelser viktig, for eksempel med pusteøvelser, spesielle treningsøvelser og avspenningsteknikker.

 • 2/5

  utveksling

  En god selvfølgelig også at gravide kvinner nok plass er gitt til å dele i gruppen og være i stand til å stille en rekke anerkjenne.

 • 3/5

  gruppestørrelse

  For å sikre at gruppene ikke bør være for store. 8-12 personer maksimalt. Ellers er ingen optimal omsorg garantert.

 • 4/5

  videreutdanning

  Det er også viktig å spørre om prisen-jordmor har gjort trening, eller om det er fortsatt på samme kunnskapsnivå som 30 år siden.

 • 5/5

  Men ønsket?

  Noen svangerskapskurs tilbyr også menns enheter der vordende fedre sammen med sine koner "tog" eller kan utveksle time alene sammen med hverandre.

Selv om fødsel forberedelse kurset gir omfattende informasjon, men det er på tide fortsatt begrenset. Derfor finnes det andre måter å forberede deg selv og kroppen din for fødselen. Spesielle yoga klasser for gravide kvinner, for eksempel, eller vannaerobic. Spesielt hvis babyen bump er allerede svært stor, Sport i vannet er et godt alternativ til å være.

Oversikt: fødsel klasse: Ting å vite

 • SIDE 1: fødsel klasse: Ting å vite
 • Side 2: Graviditet gymnastikk: Land and Water
 • tilbake
 • side 1/2
 • mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 20